ORSINI PRODUCTION SRL

 

T: +40.731.561.498

T: +40.725.924.035

E: mircea.orsini@icloud.com

C-tin Brancusi 144/1 , Cluj-Napoca

400481 Cluj , ROMANIA

  • White Facebook Icon

follow us by Facebook

ORSINI

LISTĂRI PROFESIONALE

Accesând butonul de mai sus, veți avea posibilitatea de a va incărca poza lucrării pe care doriți să o înrămați, după care alegeți rama care credeți că vi se potrivește cel mai bine, în funcție de lățimea ramei, alegeți passpart-ul de lemn sau de carton, chiar și sticla sau plexiglass-ul,  practic poți să vezi lucrarea ta înrămată virtual , inainte de a ajunge la noi.

Prin intermediul acestui serviciu, aveti posibilitatea de a ne transmite fotografia Dvs. , noi o listăm profesional pe hartie sau canvas Hahnemuhlle, o înrămăm conform specificațiilor Dvs, în acest sens vă puteți ajuta de configuratorul nostru de rame, după care o livrăm direct acasă la Dvs.

Alegerea materialului potrivit pentru imprimare, contează foarte mult în obținerea unei imprimări la calitate FINE ART. Imaginile ce urmează a fi listate (desen, grafică, aquarelă, fotografie) necesită medii diferite, cu sau fara textura, mate sau lucioase, metalizate sau pânză.

În acest sens dispunem de o varietate extinsă de medii de imprimare, pentru a vă putea sfătui în alegerea celui mai potrivit suport pentru imaginea ce urmează a fi listată. 

Cu ajutorul noului configurator, aveți posibilitatea să înrămați singuri lucrarea Dvs de artă, să va customizați singuri dimensiunea passpart-ului, sau culoarea ramei, în funcție de lucrarea de artă pe care o aveți.

Serviciul nostru de inramari profesionale va pune la dispozitie rame pentru tablouri, rame oglinzi, oglinzi decorative de interiormai precis oglinda baie, oglinda hol sau oglinda pentru living. Totodata echipa noastra va sta la dispozitie si va ajuta sa alegeti rama pentru tablou, rama pentru oglinda, rama pentru grafica, rama pentru goblen dar si o gama variata de oglinzi decorative.

PRODUS DE ROMÂNIA