POLITICA DE RETUR

Vã rugam sa citiți aceastã politicã inainte de efectuarea comenzii pe site-ul www.orsiniart.ro!

 

Returul oricarui produs se va efectua în aceleași condiții decente în care ați primit coletul cu produsul (nu deteriorat, nu folosit, etc). 

Renunțarea la produs este posibila in termen de 14 zile de la data primirii acestuia! 

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar depozitul numit de angajatii www.orsiniart.ro dupa sesizarea returului prin mail la  .

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Nu se considera comert la distanta livrarea produselor prin mijloace proprii ORSINI PRODUCTION SRL, conform Legii nr. 51 din data de 21 ianuarie 2003.

În cazul în care cumpărătorul realizează că produsul achiziționat nu este ceea ce și-a dorit, acesta are posibilitatea de a returna produsul respectiv optând pentru una din variante:

1. returnarea banilor în contul bancar personal in cazul platii prin ramburs; returnarea banilor pe cardul de pe care s-a facut plata in cazul platii online prin card bancar

2. inlocuirea produsului cu un altul (in limita stocului disponibil la momentul primirii de către magazin a coletului), contravaloarea acestuia fiind reglată in functie de caz.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice!

3. Emiterea unui cupon valoric pentru suma respectiva, acesta se poate folosi pe site-ul nostru pentru orice alta comanda. 

Cumparatorul are dreptul la retur, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului urmand una din cele proceduri, in functie felul in care s-a inregistrat.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile - daca e cazul, cu etichetele si prospecte intacte, fara semne de folosire si documentele –factura fiscal in original in scopul stornarii acesteia- care l-au insotit) si returnat prin curierul cu care colaboreaza ORSINI PRODUCTION.

 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 20 de zile lucratoare de la retur. Costul transportul returului va fi suportat de cumparator. In cazul unui retur acceptat, clientul poate opta pentru achizitionarea altui produs, cu plata diferentei sau pentru rambursarea contravalorii produsului in contul bancar pt comenzi cu plata ramburs sau direct pe card pt coemnzi efectuate cu plata cu cardul.

Taxele de transport pentru retur revin în sarcina clientului.

 

ATENTIE! Politica pt colete refuzate dupa livrare 

In cazul refuzarii coletului dupa ce s-a efectuat comanda de catre client, acesta se obliga sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoarea costului pentru transportul tur-retur. In caz contrar se aplica clauzele legilor comertului electronic Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 si se incalca prevederile  "Termeni si conditii" de pe acest site.

NU primim retururi prin Posta Romana! Produsul de returnat, poate fi trimis prin firma de curierat numita de consultantii www.orsiniart.ro , costul transportului fiind suportat de catre client! Va rugam sa ne consultati in legatura cu informatii despre firmele de curierat cu care lucram. De asemenea inainte de a trimite un retur va rugam SA NE CONTACTATI telefonic sau prin e-mail pentru a va comunica detaii despre adresa depozitului nostru la care produsul sa fie returnat si firmele de curierat cu care colaboram, acestia fiind specializati sa transporte marfa noastra in conditiile necesare, pentru a evita defectarea produselor in timpul manipularii si tarnsportului lor. 

www.orsiniart.ro îsi rezervă dreptul de a refuza returnările expediate sau comunicate după limita perioadei de returnare sau articolele care nu se află în aceeaşi stare în care au fost primite. 

 

Pentru alte informatii legate de returul produselor, ne puteti contacta prin E-Mail la mircea.orsini@icloud.com sau la tel: 0731.561.498.